Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
..słuchajcie koledzy, mam pytanko bo ostatnio byłem u mechaniora i wymieniał mi tarcze i klocki z przodu, 2łączniki stabilizatora i wstawił nowe odboje amortyzatorów(przód)...częsci były moje on miał tylko to zamontowac.kiedy wróciłem odebrac furkę powiedział ,ze "jak dla mnie to 150pln"...ciekaw jestem czy to odpowiednia cena za robotę..mozna to zrobic samemu ale nie mam odpowiednich narzedzi wiec nie wchodziłem w dyskusje.co sądzicie o tej cenie?...jest ok?
Opublikowano
To teraz pytasz? Co za różnica jak już zapłaciłeś. Cena jest myślę ok, chociaż jak ktoś potrafi, ma gdzie i czym to można samemu zrobić bez problemu.
Opublikowano

Witam

Ja też myślę,że nie przepłaciłeś zważywszy, że trochę czasu gościowi zajęła taka robota z rozbieraniem mcpersona... Nie czuj się oszukany :cool2:

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
Ja za wymianę klocków i tarcz z przodu płaciłem 50 zł.Dodam, że robił mi to znajomuy, który ma warsztat "pod chmurką". Jak kiedyś wymieniałem sworznie to płaciłem po 60 za sztukę. Sądzę, że ceną jaką zapłaciłeś jest w sam raz.
Freude am fahren...
Opublikowano
Widzisz, ty nie miałeś kluczy i dlatego tego nie zrobiłeś, a ta cena 150 zł składa się za robociznę i inwestycje na narzędzia. Więc nie myśl że 150 idzie do kieszeni mechanika.
Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano
dziekuje za wasze wypowiedzi...wiecie..to moja pierwsza furka,a tu wiem ,ze moge liczyc na konkretne opinie co do róznych spraw takze co do informacji ,które mi daliście mogę raczej smiało nastepnym razem podjechac do tego mechaniora. dodam,ze to warsztat w Krukówku niedaleko Nakła nad Notecią...mają tam od razu stację diagnostyczną...dzieki raz jeszcze pozdrawiam ;)