Skocz do zawartości

Czy da rade sprawdzic rokm produkcji i model silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedawno kupilem moje pierwsze BMW 320i z 95 roku bylem swięcie przekonany o wiarygodnosci co do silnika \Lecz dzis sie okazalo ze byl wymieniany i podobnoi jest bez vanosa. Wrzucil bym fotki ale nie wiem jak doradzcie
Opublikowano
Niedawno kupilem moje pierwsze BMW 320i z 95 roku bylem swięcie przekonany o wiarygodnosci co do silnika \Lecz dzis sie okazalo ze byl wymieniany i podobnoi jest bez vanosa. Wrzucil bym fotki ale nie wiem jak doradzcie

kolego albo wklej zdjęcie albo kiedyś podjadę do Ciebie i Ci powiem czy masz vanosa czy go nie masz

Opublikowano
Masz silnik M52 i jest to silnik z Vanosem na 100%.

Pozdrawiam

Wielkie dzięki. Poprawiłeś mi nastrój.

Opublikowano

w ramach formalności vanos to ta bańka (że tak to nazwę )na końcu silnika

powiedz mi kto powiedział że nie masz vanosa ??? bo znam z Iłży ludzi , który to taki znachor był ???

:twisted:

Opublikowano
Akurat ten koleś był z pod Iłży z okolicznych wiosek. Ale widocznie trochę niedouczony. Stwierdził tak na podstawie bo u niego w Becie z 96r ma czarna obudowę rozrządu i obudowę filtra też czarną. Więc wciskał mi kita że mój silnik to przekładka i bez Vanosa. Kretyn