Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pisalem juz kilka razy ale malo odpowiedzi .mam problem od kilkunastu dni po kazdym otwarciu dzwi ,klapy bagaznika albo nawet otwarciu tylko pilotem zamkow w drzwiach automatycznie wlacza sie vebasto.poradzcie cos bo trace juz do tego cierpliwosc.
Opublikowano
Doraźnie możesz wyjąć wtyczkę z webasto. Ale przejedź się na komputer, pewnie złapało jakiś błąd. I tak nic sam nie zrobisz.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam dokladnie taki sam problem i gosc ktory sprzedal mi niedawno auto twierdzi ze to tak w serwisie ustawione ze niby on tak chcial bo to zdrowiej dla silnika ale mnie juz wkurza to ze goracy silnik jest dogrzewany badz gdy nie zamierzam jechac tylko siedze sobie np pod garazekm cos dlubie a to co kilka minut muczy i zasysa prad i paliwo!!

udalo wam sie rozwiazac ten problem??????????????

Opublikowano
jak padnie ci radio to tez wyciagniesz bezpiecznik i bedziesz mial problem z glowy??? po to niemiec dal to podgrzewanie zeby w okreslonych warunkach pomagalo a nie szkodzilo jak teraz...jestem zwolennikiem naprawy a nie rezygnacji