Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wywolam test zegarow, to wszystko dziala jak nalezy. Moj problem dotyczy tylko obrotomierza i ekonomizera, ktore glupieja jak wyzej opisywalem

Pozdrawiam

Opublikowano

perszing > rozgladaj sie pomalu za nowymi zegarami motometer, z zielona zaslepka z tylu zegarow. twoich nie warto naprawiac bo i tak przebieg stoi

lieder> jesli masz tak od kad kupiles auto to podejrzewam ze ktos wsadzil ci zegary z benzyniaka, jesli od niedawna to wysypala ci sie pamiec w zegarach z konfiguracja. tylko w takich przypadkach obrotomierz swiruje.

Opublikowano

Owe wariacje zegarow mam od niedawna. Powiadasz, ze sypnela sie pamiec... Czy jest jakis sposob wskrzeszenia zegarow? Jakie moga byc koszta takiej operacji oraz gdzie w pomorskim znajde czlowieka znajacego sie na rzeczy?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
flash mam licznik z komunikatem błędów i cyfrowym licznikiem. data produkcji auta to 1989-07-03. i mogę mieć problem z tym licznikiem km dziennych i całkowitych?? bo co prawda prędkościomierz mi nie działa ( po przejechaniu parę km działa) to wszystko sprawne...
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano

kwk222 - w zegarach z CC ten problem nie wystepowal

lieder_r - nie wiem kto u ciebie potrafi naprawic zegary, ale zawsze mozesz skozystac z oferty poczty polskiej i wyslac do mnie :-)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kwk222 - w zegarach z CC ten problem nie wystepowal

ufff.. ulżyło mi :cool2:

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
  • 2 lata później...