Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak jeszcze jest to nie jest zle ale trzeba uzupełnić, jak sprawdziłes kola to ja bym sprawdził wal napedowy potem polosie czy aby ktoras nie jest krzywa (molo prawdopodobne ale sprawdzic nie zaszkodzi) i przy skrzyni sprawdz to łozysko czy tam nie ma przypadkiem luzu
Opublikowano
jeszcze dzis powstal nowy problem deszcz padal i jak jechalem to mi sie dusil obroty skakaly a jak sie nagrzal to juz tak nie bylo i tylko tak jest jak deszcz pade aha i jeszcze wtedy slychac jak palek czasami piszczy
Opublikowano
Witam wszystkich. ja mam podobny problem z moim BMW 318i e36 ale u mnie wibruje mocno kierownica w przedziale prędkości 100-120 km/h. czy ktoś wie co jest nie tak??
Opublikowano
dzis bylem u mechanika z tym i podnieslismy samochod na podnosniku i odpalilismy rozpedzilismy do 130km/h trzasl sie konkretnie i to tylko tył tak sie trzesie, ale nie wiedzial mechanik co to moze byc
Opublikowano
Witam wszystkich. ja mam podobny problem z moim BMW 318i e36 ale u mnie wibruje mocno kierownica w przedziale prędkości 100-120 km/h. czy ktoś wie co jest nie tak??

swozen zwrotniczy, koncowki drazkow kierowniczych lub laczniki stabilizatora.mialem takie cos przy przyspieszaniu najczesciej, i powyzej 100 km\h

DO autora tematu, popraw byka jesli mozesz w temacie...

B M W
Opublikowano
mam z tyłu felgi jajowate i do tego jeszcze na boki chodza to moze byc to? wywazenie tu juz chyba nic nie da jak jajowate co? ale czy to napewno to jak tak sie dzieje na 2 biegu i przy wysokiej predkosci powyzej 120km/h?
Opublikowano
mam z tyłu felgi jajowate i do tego jeszcze na boki chodza to moze byc to? wywazenie tu juz chyba nic nie da jak jajowate co? ale czy to napewno to jak tak sie dzieje na 2 biegu i przy wysokiej predkosci powyzej 120km/h?

pewnie to, a jesli nawet nie to, to co, nie bedziesz nic z tym robil?

Opublikowano
mam zamiar kupic 2 filgi na tył. mam nadzieje ze potem wszystko bedzie juz dobrze. bo prostowac tych felg juz nie chcem kupie se drugie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
no i chyba rozwiazalem problem, wymianiajac ta poduszke miadzy skrzynia a wałem zle mi wal wstawili i jakos tulejke rozwalili wal o iles tam zle przekrecony byl. zamowilem tulejke i w nastepnym tygodniu juz mam nadzieje bedzie wszystko gitara