Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupilem wczoraj e36 z 98r wersia exclusiv i mam domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka a czy jest domykanie z pilota jak tak to w jaki sposob dodam ze wszystko jest fabryczne a pilot do alarmu jest w kluczyku i jezeli nie ma takiej mozliwosci to czy idze to jakos przerobic jak tak to w jakis sposob ?
Opublikowano
czy masz czy nie to nie wiem ale powiem Ci jak to powinno wyglądać a mianowicie musisz dłużej przytrzymać przycisk i powinno się domykać
Opublikowano

bede prubowal rozumie mam nacisnac i trzymac przycisk od zamykania

na kluczyku sa 3 przyciski duzy i ponizej dwa do czego jest ten co jest na nim lampka swiatlo narysowane ? bo jak naciskam wydaje mi sie ze nic sie nie dzieje a co powino sie dziac ???

Opublikowano

Witam spróbuj tak jak kolega wyżej napisał.Przytrzymaj przycisk od zamykania samochodu około 2 sek.

Pozdrawiam :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na kluczyku sa 3 przyciski duzy i ponizej dwa do czego jest ten co jest na nim lampka swiatlo narysowane ? bo jak naciskam wydaje mi sie ze nic sie nie dzieje a co powino sie dziac ???

Po jego nacisnieciu powinny zapalic sie swiatlo w kabinie. Jest to funkcja do ulatwienia odnalezienia auta na parkingu.

W moim przypadku nie dziala domykanie z pilota. Nie wiem czy to da sie przeprogramowac czy tylko i wylacznie zewnetrzny modol domykania szyb wchodzi w gre.

Opublikowano

Domykanie szyb z pilota w E36 jest niedostępne.

Jeden z przycisków to jest włączenie oświetlenia kabiny.

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.

Opublikowano

zgadza sie wyczytalem sie ze nie ma funkcji domykania z pilota z powodow bezpieczenstwa ale ja to opanuje jak sie da bez modulu zew a przypuszczam ze sie da bo to jest kwestia dania odpowiedniego impulsu na odpowiedni przewod jak opanuje to dam opis jak nie bede montowal zew modul ktory zamontowalem se w poprzedniej mojej Buni

a co do osiwecania z przycisky 3 cos mi to chyba nie dziala