Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh :) i mnie naszla ochota na chiptuning, szperałem w necie ale niestety nic nie znalazlem :)

Jest mi blizej do Berlina i dlatego zwracam sie do Was z prosba czy zna ktos jakis centrum tuningowe zeby mi zrobili chipa do 320d?

I na ile koni proponujecie zrobic zeby bylo optymalnie?

Nie krzyczcie na mnie :)

heheh :)

Opublikowano
nie polecam v-tech do diesli , ja chipowałem tam A4 1.8T i jakoś było ale poprzednie 2.5 TDi już szło do poprawek , kolejne diesle moich znajomych również więc powód dla którego ich nie polecam , nie wspomnę również o tym że niektórzy mi mówili że chipują również wykresy :twisted2:
Opublikowano
ostatnio zrobiłem program u Mastersa w Katowicach i jestem b.zadowolony 0 dymu i samochód o wiele żwawszy, choć program nie tak wyżyłowany ze w względu na przebieg 280 tkm. Polecam Mastersa :cool2:

Też robiłem w Katowicach , też nie mam wyżyłowanego programu bo nie dość że mam automat to jeszcze przebieg był 245tyś km , program robiłem prawie 1,5 roku temu i jestem zadowolony , żadnych problemów , polecam Masters'a , nawet kosztem dłuższej wycieczki , chłopaki wiedzą co robią

Opublikowano
pszperaj na necie i poszukaj ofert kilku firm. odrzuc te ktore oferuja najwiekszy i najmniejzy pryrost mocy. Jezeli chodzi o diesle to ja najbardziej oplaca sie je chipowac bo zyskuja wiele i z takiej 2.0d mozna wycisnac 180KM i ogromny moment. Mi z 2.0i w anglii wycisneli 178KM i 230Nm momentu ale do tego mam jeszcze przeobiony dolot i wylot :)