Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie!!

Nosze sie z zamiarem zagazowania mojego autka i chcialbym uslyszec zyczliwych porad na temat jaka instalacje zastosowac i gdzie na slasku a najlepiej w okolicach Jastrzebia Zdroju moge spokojnie dokonac tej przerobki?

Pozdrawiam!!

Opublikowano

A co sadzicie o sekwencji holenderskiej Prinz bo duzo zalecen i dobrych slow na jej temat czytalem. Zaznacze jeszcze ze na montazu nie zamierzam oszczedzac bo bardziej jest mi wazniejsza jakosc materialow i jakos wykonania, bo koszta szybciej sie zwroca po bezawaryjnej eksploatacji niz ciagle wizyty w service na korygowaniu bledow czy napraw.

Czy ktos slyszal o www.eko-car.com i co mozecie na ich temat powiedziec, wlasnie tam otrzymalem informacje o tej sekwencji Prinz.

Pozdrawiam !!

Opublikowano

hej,

najważniejsze zeby instalacja była właściwie zamontowana i dobrana,

szczególnie co do mocy autka,

żeby ładnie chodziło w pełnym zakresie obrotów,

więc odpowiedni reduktor,

PRINS - to najwyższa pułka, na wtryskach Keihin,

osobiście będe raczej montował BRC Sequent56 (tańsza)

trochę poczytałem o KME i STAG i o ile są dobrze położone i dostosowane chodzą poprawnie,

myśle ze do takiego auta o tej wartosci warto włożyć coś co będzie w pełni pozwalać na korzystanie z mocy tego silniczka,

Opublikowano

Witam ponownie !!

Po wstepnych rozmowach z firma Eko-car w Jastrzebiu Zdroju dowiedzialem sie ze kompletny montaz sekwencji Prins VSI wyniesie mnie 6100 zlotych razem z wpisem do papierow auta a dodam ze mieszkam na stale w niemczech wiec zaoszczedze sobie dodatkowych zachodow zwiazanych z przegladem i odbiorem technicznym jaki tu obowiazuje poniewaz facet ma tez taki sam warsztat tu w niemczech co rowniez ulatwi mi to servisowaniew razie nieprzewidzianych problemow z ktorymi borykaja sie niektorzy dumni posiadacze instalacji gazowych

Pozdrawiam!!