Skocz do zawartości

PILNE ! Łączenie kabli drzwi - kabina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje, ze nikt mnie nie zje... za nowy temat. MOzna go usunąć jak sie dowiem o co chodzi.

Dzisiaj wziełem sie za wygłuszanie drzwi. Pojechałem do domu, kolega miał pociągnąć mi kable i dzwoni do mnie, ze między drzwiami a kabiną jest jakaś kostka i nie wie jak tam puścić kabel, żeby nie był na wierzchu, bo to nie sztuka zapierdaczyć kabel na chama. Ma ktoś jakiś sprawdzony patent na to ? Grubośc kabla to typowy głośnikowy 2x2.5 mm kwadrat. SPrawa dosc pilna, bo jutro auto musi wyjechać z warsztatu.

Opublikowano

v-tec - to ty? :wink:

Możesz użyć tych kabli (lub samych wtyczek) co są już w kostce - część może byc nie wykorzystana mimo że są pociągnięte (szczególnie jak masz opcję "powiększona wiązka przewodów"). Ja użyłem tych kabli którymi oryginalnie są podłączone soprany w drzwiach więc obyło się bez ciągnięcia dodatkowych kabli.

www.turboBMW.pl
Opublikowano
v-tec - to ty? :wink:

Możesz użyć tych kabli (lub samych wtyczek) co są już w kostce - część może byc nie wykorzystana mimo że są pociągnięte (szczególnie jak masz opcję "powiększona wiązka przewodów"). Ja użyłem tych kabli którymi oryginalnie są podłączone soprany w drzwiach więc obyło się bez ciągnięcia dodatkowych kabli.

Haha no cześć :D !

Ja nie chce tych kabli co są w drzwiach bo sa na maxa cienkie, a w drzwiach będa 2 woofery, jakieś 250W RMS Mocy, to siła rzeczy musze jakos kabel głosnikowy tam wcisnąć. Dzisiaj popołudniu będę działał, jak mi sie uda to pstrykne zdjęcie, żeby potomność miała. A jak ktoś ma jeszcze jakiś fajny pomysł to może mówić.