Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przy wiosennym czyszczeniu samochodu odchyliłem dywanik pasażera i okazało sie ze jest pod nim nieżle nalane.

Nie wiem skąd ta woda .zbiera się po deszczu

Sprawdzałem nadkole jest ok

Poradzicie coś?

Bez gazu nie ma JAZZU....
Opublikowano

Tak ,mam szyberdach.

Bardzo mnie ciekawi ta twoja podpowiedz, wiec jeśli mozesz powiedzieć mi coś więcej o tym jak to przetkać proszę napisz.

Bede wdzięczny

Pozdrawiam

Wojtek

Opublikowano
wykrec schowek i tam zobaczysz czy zanim ci nie cieknie.Mialem ten sam mproblem.Wyjalem schowek,uszczelnilem sylikonem laczenie chyba nagrzewnicy z karoseria i jest sucho
Opublikowano

Ok sprawdze ,

Nadal interesuje mnie ten kanalikos szybera jak sprzawdzić czy tam jest to ok? dziekuję za rady:)

Opublikowano

Dzieki bede sprawdzać.

Pewnie tamtendy to sie leje bo głośnik był wilgodny:))

ale zrobię sobie test z konewką:)

:P

Opublikowano
risto--- pytam bo dopiero w sobote bede mial auto pod reka rurka jest we wenece glosnika czy gdzie obok bo mam zamontowane glosniczki dls i juz matami zalepione ?kurcze nie usmiecha mi sie tego zrywac jesli to jest w srodku?
Opublikowano

Po tescie z wlewaniem wody w szyberdach okazało się ze woda ucieka do wewnątrz gdzieś z połowy słupka, Zabieram się więc za suszenie wykładziny bo czas sprzyna:) a kanalik trzeba zastąpić nowym:)

:P