Skocz do zawartości

Co kilkadziesiąt kilometrów słyszę 3x BEEP BEEP BEEP ;-/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie, co jakiś czas, co kilkadziesiąt kilometrów słyszę dźwięk jakby z komputera czy licznika, coś w sensie BEEP BEEP BEEP. Co to jest??? Około 4 tygodni temu kasowałem u mechanika inspekcje... teraz mam wszystkie zielone kreski na liczniku, czy to ma związek??? Wcześniej tego nie było.
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
To raczej niemożliwe bo funkcja MEMO nie działa u mnie... tzn. lewy ekranik komputera z datą i godziną wogóle nic nie wyświetla, więc chyba nie jest nawet podłączony... Aha, BEEP'y słychać obojętnie czy się jedzie czy stoi, czy silnik pracuje, czy tylko zapłon jest.
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
Dokładnie też mi sie tak wydaje że po prostu tego nie widać a to działa... z ciekawości odłącz komputerek i zobaczysz czy dalej będzie BIP ja miałem dokładnie tak jak Ty mówisz tylko nie pamiętam czy raz czy więcej razy i tez nie ważne czy na postoju czy podczas jazdy.... wyłączyłem MEMO i teraz słyszę tylko BIP jak temperatura spada do 3stopni celciusza... Pozdrawiam
Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)
Opublikowano
Mam to samo. 3x beep. Ale zauważyłem ze ma to związek z komputerem pokladowym (wlasciwie to nie nazywa sie komputer tylko zegarek z temperaturą). Jak temperatura wskazuje 3 stopnie (nie pamietam czy na + czy na -), komputerek beep-czy, i mryga literka C-od celcjuszy. Prawdopodobnie informuje nas o gołoledzi mogącej występowac na drodze.
Opublikowano

Może czas już wyłączyć piekarnik :mrgreen: :mrgreen:

a tak serio to sprobuj odłączyć kleme, jesli to coś z"komputerkiem" i jego ustawieniami to gdy odetniesz zasilanie wszystko się wykasuje:)

• 3 tygodnie później...