Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja odkąd kupiłem auto mam lampy depo i nie narzekam

Ale masz akurat te DEPO których ja osobiście bym nie założył :wink: za dużo chromu jak dla mnie

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie to nie chat,rozumiem że sie lubicie ale piszcie sobie na PW

To za raportuj nasze posty do moda jak Ci przeszkadza.Czy może jeszcze chcesz dowiedzieć się czegoś o lampach Depo?

A owszem lubimy się.Marka BMW łączy ludzi(jak widać) :cool2:

Za "pierwyj sort" przepraszam

Spoko wiesz jakie są baby.Obraziła się tylko :D ,ale masz racje jest "pierwyj sort" zresztą to przecież było widać mrrrr :mrgreen:

Sama też wie o tym,tylko wstydzi się przyznać.

Na PW ciągła lista idzie :mrgreen:

Poszło PW :wink:

mam nadzieję że nie spełniłaś swoich obietnic

Eeee kolego bogi-mam wszystko tylko,głodny jestem pomimo że mrozu nie ma :D

A co do lamp "zamienników" Depo polecam włożyć w pozycje żarówki nie 10W jak są tylko 15W i wygląda dużo ładniej.

Coś pokręciłeś.Oryginalnie w lampach na pozycji jest 2 razy po 5W i tak jest lampa zrobiona,że inne nie wlezą.Jak wyglądają żarówki 10 i 15W bo nie widziałem jeszcze takich?

bo niezły z niego herbatnik :mrgreen:

No :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Cichy525, ja nie donosze do moda :lol: nie ta szkoła wychowania, ale dodam że jeden mod awansował na swoje stanowisko konsekwentnie donosząc na mnie:) ups... bede miał bana
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skoro na temat Lamp przednich,tylnich,Depo Helli,z pomarańczowym kierunkiem, z białym kierunkiem czy tam jakie jeszcze w ogóle występują wyczerpaliśmy temat.

No i oczywiście kobiety obrażonej na cały świat :mrgreen:

To zamieszczę link do tematu z naszego forum i zachęcam koleżanki i kolegów do pomocy.

Przekaż swój 1% podatku.

apel_2013_wznowa_choroby_przeszczep_szpiku.jpg

ec2Wze6.jpg