Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pytanie może i głupie - ale czy jest możliwość ubezpieczenia auta przed kradzieżą do czasu kiedy będzie zarejestrowane? Powiedzmy 1 tydzień?

Dzięx

Plodz1

Dylematy
Opublikowano
Witam,

pytanie może i głupie - ale czy jest możliwość ubezpieczenia auta przed kradzieżą do czasu kiedy będzie zarejestrowane? Powiedzmy 1 tydzień?

Dzięx

Plodz1

Raczej nie możesz wykupić AC gdy nie masz Karty Pojazdu.

Może coś się zmieniło, ale wątpię. Rok temu tak było - trzeba było mieć zarejestrowane auto z twardym dowodem (nie czasowym).

Ale podzwoń po brokerach, może coś doradzą.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano

Jak tylko dostałem czsowy dowód rej. to poszedłem do PZU i wykupiłem pakiet AC+OC.Wazne aby samochód miał juz polskie kwity.Bo jak moja beta była na celnych tablicach to nie chcieli wystawic polisy AC a OC juz miałem.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam,

Dzięx

Plodz1

przechodzilem dokladnie przez to samo.lepiej wynajmnij jakis garaz na noc.bo ja pierwszei nocy po sprowadzeniu nie przespalem.