Skocz do zawartości

umarł :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userow forum. Czasem przegladalem wasze forum ale nie logowalem sie. W dniu wczorajszym pojawil sie problem w moim aucie. Otóż po odstawieniu na parking po poludnia z rana nie moge odpalic mojego auta. dzien predzej wlaczyl mi sie tryb awaryjny i zaczelo spalac 39,5 litra wiec sonda lambda poszla. Zakupilem sonde wymienilem swiece i dalej nic. Iskra jest. Auto nie odpala w ogole, rozrusznik kreci, wszystkie bezpieczniki sprawdzone, paliwo jest ( bo tez takie pytania padaly ) akumulator tez naladowany i nie znam dalej przyczyny. Nawet jak holuje auto to odpali ale w momencie jak dodaje gazu auto nie ma mocy i strzela z tlumika Bylem podlaczcy pod kompa i w ogole sie nie polaczyl z moim autem. Dwukrotnie i 2 rozne komputery nie polaczyly sie.

Moze ktos mial podobny przypadek bo ja juz nie wiem.. z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Piter. Moje auto to BMW compact 316i 1994 rok silnik m43. NIE MAM LPG.

Opublikowano
  • Autor
jutro to sprawdze. czujnik od 1,8 M43 pasowalby??
Opublikowano
Jakoś tak nasunął mi się na myśl czujnik temperatury, ale to tylko tak. ;) Sprawdź wszystkie przewody, może masz gdzieś zwarcie? Jak z masami?
Opublikowano

Paliwo piszesz jest ---> OK

Teraz tak... wyjmowałeś wtryski?? Jest mgiełka... działają??

Pompka paliwa pracuje?? Paliwo dochodzi do listwy wtryskowej??

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
  • Autor
wtryski nie byly wyciagane. Swiece sa zalewane paliwem. Przewody dzialaja iskra jest