Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userow forum. Czasem przegladalem wasze forum ale nie logowalem sie. W dniu wczorajszym pojawil sie problem w moim aucie. Otóż po odstawieniu na parking po poludnia z rana nie moge odpalic mojego auta. dzien predzej wlaczyl mi sie tryb awaryjny i zaczelo spalac 39,5 litra wiec sonda lambda poszla. Zakupilem sonde wymienilem swiece i dalej nic. Iskra jest. Auto nie odpala w ogole, rozrusznik kreci, wszystkie bezpieczniki sprawdzone, paliwo jest ( bo tez takie pytania padaly ) akumulator tez naladowany i nie znam dalej przyczyny. Nawet jak holuje auto to odpali ale w momencie jak dodaje gazu auto nie ma mocy i strzela z tlumika Bylem podlaczcy pod kompa i w ogole sie nie polaczyl z moim autem. Dwukrotnie i 2 rozne komputery nie polaczyly sie.

Moze ktos mial podobny przypadek bo ja juz nie wiem.. z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Piter. Moje auto to BMW compact 316i 1994 rok silnik m43. NIE MAM LPG.

Opublikowano
Jakoś tak nasunął mi się na myśl czujnik temperatury, ale to tylko tak. ;) Sprawdź wszystkie przewody, może masz gdzieś zwarcie? Jak z masami?