Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niechciałem zakładać parę tematów więc kilka pytań :

1.Czy ktoś już wjeżdzał i oczywiście zjeżdzał z promu (nie chodzi o przeprawę promową na jakimś maleństwie w Świnoujściu tylko prom Francja-Uk ) Czytałem info że jest kiepsko i bez uszkodzeń Bmki się nie da.

Hmm fakt że jest niska i często ciężko się nawet na podnośnik rampowy wbić. Czy ktoś to potwierdzi ???

2.Używajac climatronica jak najczęściej go ustawiacie i do czego jest przycisk z prawej strony okragły z trzema kreskami wokoło? ( czy to obieg zamknięty) i czy lepiej używać funkcji auto ?

3.Jak poświeci mi w szybę boczną kierowcy nie mogę jej otworzyć jakby się przylepiła po silnej perswazji o pomocnej dłoni otwiera się ale jęczy tak sucho za to po deszczu super co z tym zrobic ?

Edytowane przez eryk325e36

Moje byle e36325 , e46328 ,e46 318CI obecnie 330CI F/L

http://ilespala.pl/obrazek/2041/3/1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Obawiam się, że taki wynalazek jak prom z Polski do Wielkiej Brytanii jeszcze nie został wynaleziony. Czyli Polska-UK odpada (odpada też problem wjazdu nań :roll2: ). Chyba, że chodzi Ci o przeprawy np. z Holandii czy Francji? Ja osobiście wybrałbym Eurotunnel, nie trzeba się tu przynajmniej bać o zawieszenie, wiedziesz bez przeszkód.
Opublikowano
Co za dzięcioł wymyślił, że jest problem z wjechaniem na prom! :duh: No chyba, że ten ktoś jeździ deskorolką... Wielokrotnie korzystałem z promów na trasach I-GR, F-UK, UK-IRL i NL-UK i nigdy nie było z tym najmniejszych problemów.