Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zauważyliście taką ciekawostkę że niektóre bmw E36 np. w sedanie mają tylne prawe światła tak jakby słabiej świecące ? :doh: Ja zauważyełm to już kilka krotnie na naszych drogach na dodatek sam tak mam i myślałem że to wina żarówek bo miałem dwóch różnych producentów ale dziś wymieniłem obie żarówki na takie same PHILIPS'y i sytuacja się nie poprawiła jest tak ja było światło tylnie lewe świeci delikatnie mocniej od prawego co moze być tego przyczyna? :mad2: Dodam że lampy mam oryginalne nigdy nie wymieniane anie nie są brudne w środku :lol:

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
Przeczyść styki we wtyczce, jak nie pomoże to podłącz sobie dodatkową masę do pinu odpowiedzialnego za masę.
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano
Witam.

Zauważyliście taką ciekawostkę że niektóre bmw E36 np. w sedanie mają tylne prawe światła tak jakby słabiej świecące ? :doh: Ja zauważyełm to już kilka krotnie na naszych drogach na dodatek sam tak mam i myślałem że to wina żarówek bo miałem dwóch różnych producentów ale dziś wymieniłem obie żarówki na takie same PHILIPS'y i sytuacja się nie poprawiła jest tak ja było światło tylnie lewe świeci delikatnie mocniej od prawego co moze być tego przyczyna? :mad2: Dodam że lampy mam oryginalne nigdy nie wymieniane anie nie są brudne w środku :lol:

U mnie w sedanie wydaje sie ze swieca tak samo(sprawdzalem wczoraj wieczorem).... :think:

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
Spójrz na styki i już. Jeszcze weź pod uwagę czystość lampy (klosza), czasami może gdzieś się zabrudzić, różnie to bywa. No i jakość samych żarówek, do tego jeszcze może masz któreś mocniejsze i tak sie robi.
Opublikowano
Klosze mam czyste wewnątrz jak łza a żarówki mam identyczne jak już pisałem kupiłem 2 takie same nowe żarówki philipsa i wczoraj je założyałem i sytuacja jest taka sama jak wcześniej,czy może mieć wpływ oprawka od żarówki ta biała plastykowa na to? :doh:

Moja trójeczka.

Opublikowano
Trochę się nie sprecyzowałem. ;) A w drugiej lampie nie masz jakichś większych żarówek założonych? Qrcze, zainteresowałeś mnie tym, wieczorem, jak nie zapomnę, to zerknę u siebie. :P Oprawka, musiała by luźno siedzieć w stykach, aby żarówka słabo świeciła, a i pewnie nieźle by się nagrzewała.
Opublikowano

u mnie swieca tak samo :diabel_faja:

a jak nie masz duzej róznicy to po co szukasz dziury w calym? :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Aż tak wielkiej róznicy nie ma ale mnie to drażni i chciałbym coś z tym zrobić :twisted2:

Moja trójeczka.