Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wcieło mi oświetlenie rejestracji, ale tylko jedna lampka, oświetlenie bagażnika też padło, i oświetlenie regulacji nawiewu i temperatury wewnątrz (świecą się tylko suwaki od kierowania nawiewu na szybę , nogi itp) co może być powodem? Dodam ze jest to e34 i że bezpieczniki są ok
Opublikowano

Po pierwsze zakładając temat pisz model np E34 lub E39 itd.

Odnośnie przyczyny to skoro padło podświetlenie tablicy ale tylko jedna żarówka to przedewszystkim zajrzyj do żarówki! Pewnie sie najprościej pod słońcem spaliła. Ewentualnie kostka może nie łączyć. Jeśli chodzi o oświetlenie bagażnika to:

-albo żarówka

-albo krańcówka (włącznik oświetlenia bagażnika)

-albo przerwa w przewodach (wiązka instalacji w gumowej przelotce obok zawiasu)

odnośnie oświetlenia panelu sterowania to pewnie też wina żaróweczek skoro świeci część (suwaki) a reszta nie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
właśnie te żarówki najczęściej się palą, zwłaszcza przy regulacji temp. Danek24 ma racje
odnośnie oświetlenia panelu sterowania to pewnie też wina żaróweczek skoro świeci część (suwaki) a reszta nie
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
mialem podobny klopot - padlo mi oswietlenie pokretel do regulacji nawiewu :lol: juz mialem sie za to zabrac i porozkrecac i sprawdzac...kiedy moj :kochany" brat wsiadajac do auta, uderzyl kolanem w bok konsoli :P oczywiscie uslyszal 15min tyrade na temat jego braku kultury :lol: i szacunku do mojej Betki :mrgreen: ale oswietlenie zadzialalo i, o dziwo dziala nadal bez problemow:)heheh...ale i tak bede musial to rozebrac i posprawdzac :mrgreen: co do oswietlenia bagaznika - proponuje pobawic sie wlasnie tym czujnikiem odpowiedzialnym za jego wlaczanie :P mi ostatnio nie chcialo sie zalaczac oswietlenie wnetrza przy otwieraniu drzwi,bo czujki nie odchodzily,tylko sie klinowaly :lol: chwilka zabawy i juz wszystko w porzadku :norty:

niemożliwe NIE istnieje!!:P

BMW - i wszystko jasne...:D