Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,czy ktoś kiedyś korzystał z EUROplus gwarancji w Polsce.Samochód został zakupiony w ASO w Niemczech i wystawiono tam gwarancję EUROplus.Czy będą ją honorować nasze Serwisy ASO.Proszę o opinie.Pozdrawiam
Opublikowano

Dzwonilem w tej sprawie do BMW polska, absolutnie nie honoruja tej gwarancji u nas :(

A tak przy okazji, dostaje mi sie wilgoc do tylniej lampy, tego typu usterka podchodzi pod Europlus ? Jest sens przy okazji zagladnac do ASO w Niemczech?

Opublikowano
No ciekawe, w karcie gwarancyjnej EuroPlus stoi czarno na bialym, ze gwarancja jest wazna w kazdym ASO w Europie (wlaczajac w to nawet europejska czesc Turcji...)

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
No ciekawe, w karcie gwarancyjnej EuroPlus stoi czarno na bialym, ze gwarancja jest wazna w kazdym ASO w Europie (wlaczajac w to nawet europejska czesc Turcji...)

to taki chwyt Marketingowy i nic więcej,

procedura wyglada tak w PL:

jedziesz do ASO robisz tak zwana wycene.

kontaktujesz sie z Euro Plus

EuroPlus odpowiada :proszę uiścić zapłatę a my zweryfikujemy cza aby na pewno usterka jest objęta gwarancja,na samym końcu jak już uwzględnia to i tak policzą po swoich cenach a wiadomo ze ASO PL ma o 30% więcej narzutu ja DE.Parująca Lampa nie zalicza sie pod gwarancje gdyż spełnia ona swoje zastosowanie :Ma świecić.

Opublikowano

to taki chwyt Marketingowy i nic więcej,

procedura wyglada tak w PL:

jedziesz do ASO robisz tak zwana wycene.

kontaktujesz sie z Euro Plus

EuroPlus odpowiada :proszę uiścić zapłatę a my zweryfikujemy cza aby na pewno usterka jest objęta gwarancja,na samym końcu jak już uwzględnia to i tak policzą po swoich cenach a wiadomo ze ASO PL ma o 30% więcej narzutu ja DE.Parująca Lampa nie zalicza sie pod gwarancje gdyż spełnia ona swoje zastosowanie :Ma świecić.

A przypadkiem to, ze przegladow nie dokonuje w ASO nie zrywa gwarancji?

A lampa swieci roznie, raz wszystkie diody raz kilka, ostatnio okazyjnie stop mi nie dziala. Sproboje zadzownic do jakiegos ASO w DE zasiegnac opinii