Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem czy pytasz o ten o ktorym ja mysle, ale wydaje mi sie ze to jest zbiorniczek na plyn do spryskiwaczy tyle ze ten jest mniejszy od zasadniczego bo do niego wlewa sie mocniejszy roztwor plynu do mycia szyby i swiatel z np. robali i takich tam trudnych do usuniecia gadzetow
Opublikowano

1.Faktycznie z boku jest wąski w o kształcie zblizonym do okręgo zbiornik i tam leje płyn, ale ten obok jest większy.

2. Jeżeli jest to płyn pomocniczy to jak tym się steruje?

3. Jaki płyn tam wlać?

LW
Opublikowano

jeżeli to zbiorniczek na płyn do intensywnego spryskiwania, to wlewasz tam koncentrat, który możesz kupić min. w ASO. jego cena nie jest wysoka, więc warto chuba zainwestować, tym bardziej że nie schodzi on zbyt szybko.

co do sterowania, to w prawym przełączniku, tym którym włączasz wycieraczki masz na końcu przycisk. jesli go nacisniesz, rusza wycieraczki, i po chwili poleci płyn (o ile oczywiście masz go w zbiorniczku) :wink: