Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak odpowietrzyć to sprzęgło ---- pedał leży a płyn nie lecinigdzie nawet po odkręceniu odpowietrznika such co robić walcze 4 dzień i nic a tylko chciałem poprawić bo pedał stał w połowie

MOD EDIT:

bmw530 – mam nadzieję, że nie jesteś zbyt przywiązany do używania na forum słów „cholerna” i „cholerne” – bo usunąłem je zarówno z tytułu wątku jak też treści. Emocje emocjami, ale proszę nie zdradzać ich w podobny sposób pisząc na forum.

solaris520

Opublikowano
musisz najpierw odpowietrzyc pompe a pozniej silownik sprzegla trzyrazynaciskasz pedal anastepniektos drugi delikatnie odkreca przewod na pompieispuszcza powietrzepo czym dokreca przewod jezeli juz nie leci powiwtrze tylko plyn postepujesz tak samo zsilownikiem sprzegla za kazdym rzazem robisz to3krotnie
Opublikowano
a ja stawiam na niedrożność lub zbyt niski stan płynu w zbiorniczku. Do pompki nie dolatuje płyn i odpowietrzając zapowietrzasz jeszcze bardziej. Robiłem coś takiego u koleszki. Przewód zasilający pompkę był załamany przez co nie leciał nim płyn. Sprzeło podczas odpowietrzania zapowietrzyło sie jeszcze bardziej. Proponuję zdjąć wężyk dolotowy z krućca pompki i zobaczyć czy leci nim płyn! Powodzenia rzyczę i pozdrawiam.