Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.dzwonila do mnie kobieta ze po odpaleniu strasznie smierdzi paliwem-m50b25 :shock: , kazalem jej zostawic auto pod domem i nie dotykac narazie.co to moze byc i moglo miec to jakis wpływ w miare rozwoju usterki bo wydawalo mi sie ze delikatnie na mocy poszlo w dol.pozdrawiam

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
Opaska zaciskowa przewodu gumowego wchodzącego do listwy wtryskowej np

dziekuwa.w sobote sprawdzam ale martwi mnie ze bede musial troszke porozbierac bo wszedzie ciasno.

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opaska zaciskowa przewodu gumowego wchodzącego do listwy wtryskowej np

dziekuwa.w sobote sprawdzam ale martwi mnie ze bede musial troszke porozbierac bo wszedzie ciasno.

listwa wtryskowa jest akurat na wierzchnu wiec luzik, mi raz wlasnie z niej cieklo - poluzowal sie taki metalowy, czarny zatrzask na jednym z wtrysków, a drugim razem po prostu przewód sie przetarl, ten doprowadzajacy lub odporowadzajacy z filtra paliwa - no to juz grubsza sprawa bo trzeba wejsc pod autko i sie j.... z tym :D hehe, powodzenia...