Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Co myślicie o klockach hamulcowych firmy HART? Może ktoś już montował ich chodzi mi o to czy nie piszczą i ogólnie czy da się na nich jeżdzić.
BMW - power
Opublikowano
Jeśli chodzi o klocki to polecam i to bardzo kupno tylko w ASO, są droższe ale przejedziesz na nich duuuuuuuuuuuużo więcej kilometrów. Ja mam już 40 tyś. i są naprawdę zużyte w stopniu nimimalnym :!: Pylą minimalnie, nie piszczą...
Opublikowano

Ja mam sklep z czesciami i jak mozesz to raczej nie zakładaj Harta do BMW

zaciśnij lekko pasa i zainwestuj w ATE (150zł-przod, 110-tył) lub FERODO (160-przód, 80-tył) dłużej bedziesz je miał i pewniejsze hamowanie :)

Co prawda w porównaniu cenowym do Harta 50zł-przód/kpl, 36zł/kpl-tył jest różnica no ale Hart jest zrobiony przez malutkie raczki małych chińczyków :)

Opublikowano
JA mam ATE od niedawna i nie jestem zadowolony :( nastepnym razem założe Textara albo Jurida, nie pamietam która z tych firm jest polecana do E-39? Na realoem wlasnie do mojego modelu jedna z nich idzie na pierwszy rzut tylko juz nie pamietam która?
Opublikowano
Ja nie mam miłych wspomnień z klockami Hart'a kupiłem raz tarcze i klocki tej firmy do e36 i nigdy tego więcej nie zrobię tarcze biły już od nowości a klocki miały tyle syfu ze piszczały do końca ich użytkowania poza tym nigdy nie spotkałem sie z klockami które tak brudziły alufelgi ja odradzam!