Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiadomo . mówie ci co miałem w oplu jak wcisnołem sprzęgło to cichł hałas jak puszczałem to wtedy pojawiały sie dziwne odgłosy :8) zmieniłem na nowe i ucichło :mrgreen:
Opublikowano
ja jeżdze już dłózszy czas z takim dzwiękiem i wcześniej miełem to samo w fordzie. W fordzie to była objawa kończącego się sprzęgła, i to samo mówi mój zaufany mechanik. Powiedział że będzie się slizgało to wtedy będzie do wymieny
Opublikowano

dzisiaj byłem na kanale i ten odgłos dochodzi moim zdaniem bardziej ze skrzyni niz ze sprzegła! a czy toi łozysko opoorowe jest na skrzyni??? moglibytscie mi pokazac goi gdzie sie znajduje???

ale zeby skrzynia juz siadała??? auto z 1998roku! co jak co ale BMW ma bardzo mocne skrzynie! kilku mechaników mi to juz mówiło!

Opublikowano
łożysko jest przy sprzęgle. Jak było by to łożysko nie wchodziły by biegi.

jeżeli łożysko będzie miało luz, czyli będzie je słychać to biegi nadal będą wchodziły, nie wiem co by musiało sie z nim stać żeby zablokowało skrzynie