Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam interfejs carsoft 6.5 od Viakena za 250 zł szlak mnie trafić chce. Praktycznie przy wszystkich modułach pisze status module dosen't responde czy cos w tym stylu nawet inspekcji nie mozna skasowac ten sam komunikat nic sie nie da zrobic ogólnie znalazł mi tylko :

Airco status OK

ZKE/ZVM status OK

Czy pozostałych modułów nie znajdzie???? Czy jest jakiś sposób na ten interfejs???? Pomocy już nie ma sił do tego a bagatela 250 zl droga nie chodzi z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich!!!!!

Opublikowano
kiedyś znalazłem informacje na forum nie wiem na ile wiarygodną że żeby dobrze działał interfejs musisz mieć zamknięte drzwi kierowcy, ale nie wiem czy to faktycznie ma znaczenie.
Opublikowano

Koledzy Dzięki za podesłanie linku do problemu niestety nic on nie zmieni ponieważ temat i problem nie został rozwiązany. Piny które sa u mnie w okrągłym gnieździe samochodu to: 7,11,12,14,15,16,18,19,20

Pozdrawiam