Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gerath, jaki kolor ma Twoja zeta? Ostatnio widuje w Krakowie kilka zetek i moze także Ciebie widzialem? :) Tydzien temu minalem sie z bialo-czarna zetka. Ciekawy gust (choc nie w moim typie).

Pozdrawiam

Opublikowano
Cosmoschwartz + czerwona skóra w środku. No całkiem możliwe, bo często zdarza mi się jeździć sporo po całym mieście :D
Opublikowano
W Krakowie widuje się całkiem sporo zetek. Gerath'a widziałem już klika razy :). Często widuję granatową zetkę po lift'cie. Chyba nawet minęliśmy się wymieniając pozdrowienia :). O kilku innych nie wspomnę. Myślę, że z czasem będzie nas coraz więcej. Szkoda tylko, że się mijamy..
Opublikowano

czesc

Kiedys spotkalem sie na stacji benzynowej z chlopakiem w srebrenj zecie na krakowskich rejestracjach. To bylo chyba w kwietniu na trasie krakow-kielce, nie pamietam nazwy miejscowosci. Moze posiadacz tej zety czyta tego posta?

pozdrawiam

Opublikowano

antigonus, granatową Z jeździ chyba taka blondynka. Pracuje niedaleko mojego domu i często ją mijam jak wracam z pracy. Zawsze pozdrowionka, więc pewnie to ta sama :D.

PANOWIE I PANIE - MUSIMY SIĘ KIEDYŚ SPOTKAĆ !!!!

Albo na jakimś Krakowskim spocie cabrio, albo sami sobie zorganizować jakiś "Solo Z" spot :D

Opublikowano

Hm.. blondynka... powiadasz :).. hm.. ja tam za kierownicą widziałem faceta.. w takim razie może być kilka w tym kolorze.

Co do spotkania, to wydaje mi się, że trzeba będzie coś zorganizować we własnym zakresie. Może spontaniczne spotkanie na jakimś parkingu.. ?