Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

zamierzam niedługo wymienić sprzęgło. Szukając najlepszej oferty na Allegro znajduję taką cenę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=334209607 (375zł) za sprzęgło Sachsa... O ile bardzo się cieszę, że jest taka cena, to zastanawia mnie czy nie ma tutaj jakiegoś haczyka... :worried: Będę wdzięczny za sugestie o co powinienem zapytać przed zakupem ew. czy mam szukać czegoś innego.

Pozdrawiam! :cool2:

Edytowane przez Vielebny
Opublikowano
Witam.A jakie masz objawy zuzytego sprzegla?bo ja tez mam dziwne odczucia.Pisalem post ale nikt ni odpowiedzial>tylko ze u mnie po ostrzejszej jezdzie pedal robi sie miękki!ale po chwili wraca do normy.A cena tego sprzehla atrakcyjna.Z tego co tam jest napisane to w sklad wchodza 3 elementy a ile powinno byc w kompletnym sprzegle to niec wypowie sie ktos kto to juz wymienial
Opublikowano
Witam.A jakie masz objawy zużytego sprzęgla?
No hej. Ja mam ewidentne objawy czyli ślizganie się sprzęgła przy ruszaniu z miejsca i pod górkę. Poprzedni właściciel naprawiał i wymienił wszystko bez docisku :roll2: Zakładam, że po 2latach takiego stanu rzeczy należy się wymiana całego kompletu, mimo że stan się nie pogarsza to nie chciałbym się niemile zaskoczyć...
Opublikowano
Czy nikt nie potrafi ocenić czy to dobry pomysł? Jeżeli wszystko jest OK to napiszcie :) Przecież nie wyciągnę konsekwencji :roll2: