Skocz do zawartości

Czy to jest napewno sprzęgło? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zamierzam niedługo wymienić sprzęgło. Szukając najlepszej oferty na Allegro znajduję taką cenę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=334209607 (375zł) za sprzęgło Sachsa... O ile bardzo się cieszę, że jest taka cena, to zastanawia mnie czy nie ma tutaj jakiegoś haczyka... :worried: Będę wdzięczny za sugestie o co powinienem zapytać przed zakupem ew. czy mam szukać czegoś innego.

Pozdrawiam! :cool2:

Edytowane przez Vielebny

Opublikowano
Witam.A jakie masz objawy zuzytego sprzegla?bo ja tez mam dziwne odczucia.Pisalem post ale nikt ni odpowiedzial>tylko ze u mnie po ostrzejszej jezdzie pedal robi sie miękki!ale po chwili wraca do normy.A cena tego sprzehla atrakcyjna.Z tego co tam jest napisane to w sklad wchodza 3 elementy a ile powinno byc w kompletnym sprzegle to niec wypowie sie ktos kto to juz wymienial
Opublikowano
  • Autor
Witam.A jakie masz objawy zużytego sprzęgla?
No hej. Ja mam ewidentne objawy czyli ślizganie się sprzęgła przy ruszaniu z miejsca i pod górkę. Poprzedni właściciel naprawiał i wymienił wszystko bez docisku :roll2: Zakładam, że po 2latach takiego stanu rzeczy należy się wymiana całego kompletu, mimo że stan się nie pogarsza to nie chciałbym się niemile zaskoczyć...
Opublikowano
  • Autor
Czy nikt nie potrafi ocenić czy to dobry pomysł? Jeżeli wszystko jest OK to napiszcie :) Przecież nie wyciągnę konsekwencji :roll2:
Opublikowano
:> ceny sprzęgieł raczej takie są:) kupuj zakładaj i ciesz się jazdą :wink: