Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam założony bordkomputer pełny do tds 318 z 325 jak zmienić ustawienia ? podobno można samemu . Wtej chwili pokazuje błędne spalanie. :modlitwa:
Opublikowano

Witam. też zamiezam założyć do mojej 318 TDs duzy komputer. Ale mam pytanie. Czy to dużo pracy? dużo kombinacji z kablami. A może masz jakiś schemat takiego koputera? O zmianach ustawień kiedyś było na forum ale jak to dawno temu było... niewiem. musisz szukać przez wyszukiwarke.

jagamen

Opublikowano
Jeżeli chodzi o założenie BK to miałem robić to sam po zakupieniu na allegro instrukcji jak to zrobić ale zrezygnowałem bo za dużo pitolenia się a przede wszystkim to bałem się że coś mogę popierniczyć . zakładałem w serwisie nieautoryzowanym za 300zł i tam mogą wgrać program odpowiedni ale do mnie się chyba pomylili i dali inny a teraz nie mam czasu tam pojechać a słyszałem właśnie że ręcznie też można ustawić. włącza się TEST 19 przynajmniej u mnie i wyskakuje LOG ON czyli blokada BK i właśnie nie wiem jak ją wyłączyć na OFF