Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy któryś z forumowiczów używał w swoim aucie przewodów firmy Sentech ? Jak jest z ich jakością , a co za tym idzie z ich trwałością ? Cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu z wyrobami NGK lub Bosch-a, ale jest takie powiedzenie że tanie i dobre to jest tylko tanie wino...

Było - generalnie jedni zachwalali, inni przeciwnie. Ja używam Janmora i może być. Obydwa produkty na pewno nie będą jak NGK lub Bosch ale jakoś tam podziałają. ;)

Opublikowano
ja wcześniej miałem założone janmory i są to raczej jednorazówki, z tego wzgledu, że może w wyniku temperatury stopić się plastik i wtedy jak będzie się chciało wyciągnąć fajke ze świecy to za cholere nie idzie, u mnie skończyło się to pourywaniem kabli i resztki stopionego plastiku zostawały na świecach i nie szło świec nawet wykręcić bo klucz nie wchodził. Teraz mam sentechy i wyglądają dokładnie tak samo jak janmory.
Opublikowano
fajki wygladają tak samo, a czy sie stopiły to wolę nie sprawdzać. Wiesz, działa to wszystko raczej bez problemu, do momentu kiedy za jakiś czas będziesz chciał wyjąć fajkę ze świecy. Oczywiście stopiły mi się janmory, o sentechach tego nie mówię bo nie wiem, tyle tylko że jeśli chodzi o wygląd to nie różnią się od janmorów.
Opublikowano
Hmm, jeszcze nigdy mi nic się nie stopiło, ale różnie może być. ;) Fakt z fajkami na świecach trzeba uważać, ja gdy zdejmowałem je to naprawdę uważnie. Trzeba delikatnie podważyć aby zassało powietrze i jakoś zejdzie. :D