Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hejka koledzy zauwazylem ze czas na wymiane tylnych opon, co byscie zaproponowali z rozmiaru 255/35/18 zeby jakos to wyglądalo i jezdzilo ???? pytam bo koszt nie maly :? czy nie ma problemu jesli wymienie tylko tyl bo szczerze to przód jest ok??!! :norty: :norty:
joke12
Opublikowano

Z przodu też masz 255 :shock: w 320 d ?

Ja bym załozył taki model jak z przodu. Zeby były 4x takie same.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
dokladnie takie mam z przodu a z tylu 255/45/18 i chcialem takie same czyli wysokosc 35 na tyl. z przodu mam model opony którego nie moge znalezc jakis stary prawdopodobnie. ale skolei kpl dobrej opony to wydatek ok 5k wiec na tą chwile wolalbym tylko tyl :|
joke12
Opublikowano

225/40R18 bedzie w sam raz, za 4 dobre sztuki zapłacisz lekko ponad 2k pln

255 to za duzo.

Opublikowano
Zalezy jakie Et masz na felgach zeby zalozyc na tyl 255/35 musisz miec felge 8.5Jx18/ET50 zeby nie obcieralo a na przod to 225/40 8Jx18/ET47,ewentualnie wszystkie jednakowe 8J x 18 ET 40 225/40 ZR18 nie ma tak ze zakladasz co chcesz ,mimo tego ze jakos tam pasuje ,bo potem licznik i inne bajery nie wskazuja tego jak powinno nawe ABS moze przestac dzialac
Opublikowano
225/40R18 bedzie w sam raz, za 4 dobre sztuki zapłacisz lekko ponad 2k pln

255 to za duzo.

za duzo czyli...??? bedzie jakas róznica w jezdzie?? a wizualnie jak to bedzie wyglądalo bo nie chce na balonach jezdzic :nienie:

joke12
Opublikowano

Proponuje odwiedzic dział felgi opony i poczytac troche podstaw.... bo wogole chyba nie łapiesz o co chodzi w tym wszystkim.

Sa tam tabele, przeliczniki, zamienniki itp.

Opublikowano
Proponuje odwiedzic dział felgi opony i poczytac troche podstaw.... bo wogole chyba nie łapiesz o co chodzi w tym wszystkim.

Sa tam tabele, przeliczniki, zamienniki itp.

stary jak bym lapal to bym nie pytal na forum, ale dzieki za wskazówke pozdro :twisted2: :twisted2:

joke12
Opublikowano

255 w 320d? Chyba Cię Tico na światłach objedzie :wink:

Ja mam 225/50/16 i wolałbym mieć 205/55/16 (ewentualnie 205/50/17 :D )

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.