Skocz do zawartości

[e46] jakie opony????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hejka koledzy zauwazylem ze czas na wymiane tylnych opon, co byscie zaproponowali z rozmiaru 255/35/18 zeby jakos to wyglądalo i jezdzilo ???? pytam bo koszt nie maly :? czy nie ma problemu jesli wymienie tylko tyl bo szczerze to przód jest ok??!! :norty: :norty:
joke12
Opublikowano

Z przodu też masz 255 :shock: w 320 d ?

Ja bym załozył taki model jak z przodu. Zeby były 4x takie same.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
  • Autor
dokladnie takie mam z przodu a z tylu 255/45/18 i chcialem takie same czyli wysokosc 35 na tyl. z przodu mam model opony którego nie moge znalezc jakis stary prawdopodobnie. ale skolei kpl dobrej opony to wydatek ok 5k wiec na tą chwile wolalbym tylko tyl :|
joke12
Opublikowano

225/40R18 bedzie w sam raz, za 4 dobre sztuki zapłacisz lekko ponad 2k pln

255 to za duzo.

Opublikowano
Zalezy jakie Et masz na felgach zeby zalozyc na tyl 255/35 musisz miec felge 8.5Jx18/ET50 zeby nie obcieralo a na przod to 225/40 8Jx18/ET47,ewentualnie wszystkie jednakowe 8J x 18 ET 40 225/40 ZR18 nie ma tak ze zakladasz co chcesz ,mimo tego ze jakos tam pasuje ,bo potem licznik i inne bajery nie wskazuja tego jak powinno nawe ABS moze przestac dzialac
Opublikowano
  • Autor
225/40R18 bedzie w sam raz, za 4 dobre sztuki zapłacisz lekko ponad 2k pln

255 to za duzo.

za duzo czyli...??? bedzie jakas róznica w jezdzie?? a wizualnie jak to bedzie wyglądalo bo nie chce na balonach jezdzic :nienie:

joke12
Opublikowano

Proponuje odwiedzic dział felgi opony i poczytac troche podstaw.... bo wogole chyba nie łapiesz o co chodzi w tym wszystkim.

Sa tam tabele, przeliczniki, zamienniki itp.

Opublikowano
  • Autor
Proponuje odwiedzic dział felgi opony i poczytac troche podstaw.... bo wogole chyba nie łapiesz o co chodzi w tym wszystkim.

Sa tam tabele, przeliczniki, zamienniki itp.

stary jak bym lapal to bym nie pytal na forum, ale dzieki za wskazówke pozdro :twisted2: :twisted2:

joke12
Opublikowano

255 w 320d? Chyba Cię Tico na światłach objedzie :wink:

Ja mam 225/50/16 i wolałbym mieć 205/55/16 (ewentualnie 205/50/17 :D )

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
  • Autor
uwierz lub nie ale daje rade :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2:
joke12
Opublikowano
Ja jezdze na takich kapciach i jest ok wazne zeby zawieszenie bylo jak trzeba u mnie np. m 3
Opublikowano
  • Autor
i ja nie narzekam ale wiesz niektórzy zyją teoria :mrgreen: :mrgreen:
joke12
Opublikowano

toyo sa super ale te 888 to sobie daruj bo to dojazdowki na tor nie nadaja sie na mokra pogode ale zabijaja na suchym

polecil bym ci

Yokohama S.drive 255/35R18 94 Y

BFGoodrich G - FORCE PROFILER

Yokohama ADVAN Sport 255/35R18 94 Y

Opublikowano
  • Autor
:norty: zamykam temat dzieki chyba cos z tego wybiore pozdro i dzieki wszystkim za odp!!! :lol: :lol:
joke12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.