Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka najwieksza butla lpg wchodzi w miejsce zapasu w e36 sedan?

Przy silniku 1.8i M43 reduktor gazu jaki powinien mieć zapas wydajnosci?(jakiej firmy polecacie?)

Jakie wtryskiwacze gazu obecnie polecacie? (predkość działania i firma)

Dzięki za pomoc :P

Opublikowano
co chcesz sam robic :?:

Nie, ale dobrze wiedzieć co jest leprze i ewentualnie co wybrać jesli takowy wybór przy zakładaniu bym miał. Warsztat m.in. także wybralbym w zależnosci jake elementy proponuje...

Nie chodzi mi o sekwencje z najwyższej półki, raczej cos w stylu stag 300.

Opublikowano

Troche szukałem i coś tam znalazłem o wtryskiwaczach gazu, jednak nie do końca wiem to co chciałem.

Ktoś wie jak z tą butlą jest? i resztą?

Dzieki. pzdr

Opublikowano
Jaka najwieksza butla lpg wchodzi w miejsce zapasu w e36 sedan?

Przy silniku 1.8i M43 reduktor gazu jaki powinien mieć zapas wydajnosci?(jakiej firmy polecacie?)

Jakie wtryskiwacze gazu obecnie polecacie? (predkość działania i firma)

Dzięki za pomoc :P

zbiornik 630/250 pasuje idealnie

Opublikowano

zbiornik 630/250 pasuje idealnie

A czy mozesz mi to kolego zamienic na litry? Bo troszke nie bardzo wiem jaka to butla (Chodzi mi o taka która by była równa z podłoga bagażnika)

Zapewne wiesz, dlatego moze mi podpowiesz jakie sa lepsze wtryskiwacze gazu do silnika M43 - 1 czy 3 omowe i dlaczego akurat takie? A parownik o wydajnosci do 150 KM wystrczy do silnika 115 konnego?(gdzies wyczytałem ze jak jest zapas na parowniku to lepiej mozna dostroic instalacje - to prawda?)

Wielkie dzieki za pomoc