Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów , nie jestem jeszcze posiadaczką Z3 ale właśnie jestem w trakcie polowania na nią :mrgreen: i musze powiedziec, że jest naprawde ciężko znaleźc coś ładnego. Wiem ,że jest mało tych aut i dlatego tak się dzieje , ale już bym chciała wsiąśc do swojego samochodu . Ciekawi mnie jedna rzecz a mianowicie ile około kosztują tylne lampy? łatwo je dostac? Mam nadzieje,że forum troche bardziej się rozwinie bo troszke wieje tu nudą :wink:

P.S jeśli ktos ma na sprzedaż Z3 to piszcie na priv

Opublikowano
A gdzie ".. dzien dobry.."???? Tak od razu z kopa i przytyki.. że tu niby wieje nudą...?????????? A co z powiedzeniem, że milczenie jest złotem...????
Opublikowano

Chyba ktoś czytać nie umie bo przecież się przywitałam :8)

A co do powiedzeń to jest takie jedno - prawda w oczy kole :wink:

A może każdy z was opowie jak nabył swoje auto i jakie są historie , typu pan sprzedawca mówił bez wypadek a okazało się ,że był naleśnikiem.

Trochę jest to denerwujące dzwonie, pytam, pan przekonuje ,że wspaniałe auto zajeżdżam po 150km i okazuje się ,że był walnięty przód i tył ;]

Jak wy kupowaliście swoje Zetki?

Opublikowano

Z3 które kupiłem ( http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/Z3/27143 ) była drugą, którą oglądałem więc w sumie niezły wynik. Pierwsza to "Z3 Fabryczny tuning" z Krakowa (odradzam - szkoda czasu jechać i oglądać).

Po moją jechałem z Krakowa do komisu w Bytomiu. Po przyjeździe i wstępnych (i jednocześnie ostatecznych oględzinach) zdecydowałem o kupnie. Nie jechałem na ASO, nie podnosiłem na podnośniku itp i szczerze mówiąc nie zawiodłem się na sprzedawcy, który zapewniał, że autko jest w idealnym stanie - bo takie jest. Cena nie była specjalnie wygórowana (w sumie byla stosunkowo niska biorąc pod uwagę stan autka i komplet letniego [nowiutkiego] ogumienia).

Opublikowano
Gratuluje pięknego samochodu. Uważam ,że czarna wygląda bosko :mrgreen: . Ja szukam z mniejszym silnikiem . A jak z resztą? przyznajcie się do zakupów
Opublikowano

ja mam zete prosto od Niemca..kupiona w 2006r

co do lamp to nie napisalas jakie...bialy kierunek, pomaranczowy? Przed liftem po lifcie? Co do ceny to...... allegro Ci nie dziala czy jak?? :mrgreen: :mrgreen:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Emek daj spokój, widzisz, że koleżanka bardzo się stara rozruszać ten dział :D, który regularnie obrasta pajęczynami. Niestety dużo Zetek nie jeździ więc i dział świeci pustkami.
Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to pomyśle ,że same gbury są na tym forum.

Tak jak napisał Gerath chciałabym coś poczytac , a ja sadziłam ,że kierowcy Zetek to optymiści i wesoli ludzie :D

Opublikowano

Hehe, Madziu miałem podobne chęci do rozkręcenia działu w momencie rejestracji. Niestety ze względu na małą ilość posiadaczy ruch tutaj raczej niewielki.

Odbierz prywatną wiadomość.