Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy jak nazywa się taka czarna substancja o konsystencji plasteliny poddająca się ugniataniu miałem tym przyklejone wygłuszenie drzwi nie wiem gdzie to kupić i jak się to nazywa

jakieś pomysły?????????

E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano
klej do szyb po zaschnięciu jest twardy a ta substancja nadaje się do ponownego użytku w razie konieczności zdjęcia wygłuszenia można je ponownie przykleić za pomocą tej "plasteliny" a przy kleju do szyb raczej ulegnie zniszczeniu
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano

Nie wiem co to jest, ale może spytaj w ASO, w rekinach jest taka substancja za lusterkami, jest biała nigdy nie zasycha i jest jak plastelina, świetnie uszczelnia.

Jest także czarna, na łączeniach elementów blacharskich, kiedyś je szukałem, nigdzie nie do dostania, tylko ASO :roll:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

Ten uszczelniacz dekarski nigdy nie zrobi się twardy tylko twardnieje do takiego stopnia jak nasz oryginalny co jest w uszczelnieniu drzwi.

Zwróć uwagę że ma on uszczelniać połączenie np. 2 blach na dachu które mocno "pracują" gdy jest słonecznie.

Opublikowano
Jest taki kit do szyb ktory jest cały czas plastyczny kolor czarny.Kiedys byla taka masa chyba olkit albo jakoś tak i miala wlasnie takie wlasciwości plasteliny i nigdy nie twardniala.