Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam pytanie gdzie mozna dostac reperaturki tylnich blotnikow, i najlepiej jakis sklep internetowy albo wroclaw lub okolice i jaka mniejwiecej cena moze ktos sie orientowal

e38 m62
Opublikowano

allegro.pl

ebay.pl

swistak.pl

tu gdzieś znajdziesz

:twisted:

Opublikowano
allegro.pl

ebay.pl

swistak.pl

tu gdzieś znajdziesz

:twisted:

Hehehe, niestety, nie bardzo. Oprócz tego, trzech znajomych blacharzy pytało swoich dostawców blach. Efekt taki, że do e32 nie występuje nic. Jeden chyba zaoferował maskę i przednie błotniki. Jeśli byś znalazł gdzie indziej niż na śmietniku, pamiętaj o tym poście i dopisz gdzie.

Opublikowano
ja mam problem tego typu ze poprzedni wlasciciel mial wizje 7 z chromowanymi nakladkami na blotniki, i teraz wszystko wychodzi z przodu porobily sie dziury przy tych nakladkach i z tylu tez nie najlepiej to wyglada, juz kupilem nowe (uzywki) blotniki na przod a z tylem jest gorzej potrzebne mi sa reperaturki mam blacharza tylko firma w ktorej sie zaopatruje nie ma reperaturek do e32 i mowi zebym sam gdzies je zakupil, a tak pozatym to NIGDY nie zakladajcie tandetnych chromowanych nakladek na blotniki bo to jest lipa straszna ktora niszczy tylko auto
e38 m62
Opublikowano
, a tak pozatym to NIGDY nie zakladajcie tandetnych chromowanych nakladek na blotniki bo to jest lipa straszna ktora niszczy tylko auto

Jam w mojim miałem takie nakładki,,, założone chyba jeszcze fabrycznie

nie ma przy nich nawet śladu korozji mimo iż autko z 89roku pochodziło

Wcale nie wyglądało to tandetnie,, były idealnie dopasowane do karoserii i przykręcone na takie malutkie wkręciki ze stali nierdzewnej

Chciał bym zakupić takie nakładki jeszcze raz niestety znależć nie moge a te co spredają na allegro przy tych co ja miałem nawet nie leżały

Wymiana całych przednich błotników to mądry pomysł,,,

a co do tyłu to nie widze możliwości jakiejś trawłej naprawy jeśli mocno pognity

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

• Członkowie klubu
Opublikowano
witam,

mam pytanie gdzie mozna dostac reperaturki tylnich blotnikow, i najlepiej jakis sklep internetowy

Mam dostęp do reperaturek. W poniedziałek dam Ci znać co i jak, ok :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
no to czekam na wiadomosc, a co do tych nakladek ktore mam zamontowane to napewno nie sa one orginalne i moze z daleka jakos to wyglada ale zbliska nie, sa zle spasowane i fatalnie zamocowane
e38 m62