Skocz do zawartości

reperaturki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam pytanie gdzie mozna dostac reperaturki tylnich blotnikow, i najlepiej jakis sklep internetowy albo wroclaw lub okolice i jaka mniejwiecej cena moze ktos sie orientowal

e38 m62
Opublikowano

allegro.pl

ebay.pl

swistak.pl

tu gdzieś znajdziesz

:twisted:

Opublikowano
  • Autor
wlasnie ze nigdziej nie moge znalesc, nie ma poprostu nigdziej nie ma
e38 m62
Opublikowano
allegro.pl

ebay.pl

swistak.pl

tu gdzieś znajdziesz

:twisted:

Hehehe, niestety, nie bardzo. Oprócz tego, trzech znajomych blacharzy pytało swoich dostawców blach. Efekt taki, że do e32 nie występuje nic. Jeden chyba zaoferował maskę i przednie błotniki. Jeśli byś znalazł gdzie indziej niż na śmietniku, pamiętaj o tym poście i dopisz gdzie.

Opublikowano

Nie znajdziesz,,, bo wątpie że ktokolwiek wymienił by je tak ja należy

Dróga sprawa to taka iż bardzo żadko się zdaża żeby to przegniło no chyba że autko miało dzwona

Jeśli jednak to lepiej na złomie kawałeczek wyciąć i wspawać tam gdzie ewentualna dziurka

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano
  • Autor
ja mam problem tego typu ze poprzedni wlasciciel mial wizje 7 z chromowanymi nakladkami na blotniki, i teraz wszystko wychodzi z przodu porobily sie dziury przy tych nakladkach i z tylu tez nie najlepiej to wyglada, juz kupilem nowe (uzywki) blotniki na przod a z tylem jest gorzej potrzebne mi sa reperaturki mam blacharza tylko firma w ktorej sie zaopatruje nie ma reperaturek do e32 i mowi zebym sam gdzies je zakupil, a tak pozatym to NIGDY nie zakladajcie tandetnych chromowanych nakladek na blotniki bo to jest lipa straszna ktora niszczy tylko auto
e38 m62
Opublikowano
, a tak pozatym to NIGDY nie zakladajcie tandetnych chromowanych nakladek na blotniki bo to jest lipa straszna ktora niszczy tylko auto

Jam w mojim miałem takie nakładki,,, założone chyba jeszcze fabrycznie

nie ma przy nich nawet śladu korozji mimo iż autko z 89roku pochodziło

Wcale nie wyglądało to tandetnie,, były idealnie dopasowane do karoserii i przykręcone na takie malutkie wkręciki ze stali nierdzewnej

Chciał bym zakupić takie nakładki jeszcze raz niestety znależć nie moge a te co spredają na allegro przy tych co ja miałem nawet nie leżały

Wymiana całych przednich błotników to mądry pomysł,,,

a co do tyłu to nie widze możliwości jakiejś trawłej naprawy jeśli mocno pognity

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
witam,

mam pytanie gdzie mozna dostac reperaturki tylnich blotnikow, i najlepiej jakis sklep internetowy

Mam dostęp do reperaturek. W poniedziałek dam Ci znać co i jak, ok :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
  • Autor
no to czekam na wiadomosc, a co do tych nakladek ktore mam zamontowane to napewno nie sa one orginalne i moze z daleka jakos to wyglada ale zbliska nie, sa zle spasowane i fatalnie zamocowane
e38 m62