Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. Chcę podłaczyć do oryginalnego radia wzmaka i tubę. Zakupiłem adapter aby wykorzystać wysoki sygnał z tylnych głośników do przetworzenia na niski. Wpinkę chce zrobić pod tylna kanapą i tu pojawia się moje pytanie. Którą stroną idą okablowania do głośników i jakie są to kolory. Z tego co dobrze pamiętam to pomarańczowe i niebieskie splecione w "warkoczyk" ale nie mam pewności Z tego co zaglądałem to idą wiązką po lewej stronie. Prosze o podpowiedz czy sie nie mylę. Z góry dzięki i wielkie pozdro.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zgadza sie że idą wiązką po lewej stronie.Tam tez idzie przewód do wzmacniacza anteny który możesz wykorzystać jako remonte.Co do kolorów to nie pamiętam ale łatwo je rozpoznać bo tak jak piszesz są splecione.
Opublikowano
Fajnie dzięki serdeczne. Z tego co widziałem i pamiętam to są to niebieskie przewody i żółte splecione. A Remote to znając życie to pewnie biały będzie. Ustalę to dziś i napiszę dla potomnych. Pozdrawiam
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam widze ze kolega podłanczał,ale do konca nie podzielił sie wiedza.prosze o pomoc bo sam chce dzis podłanczac?
Opublikowano
Witam, ja u siebie podłączałem przez ten adapter tyle że wcinałem się przy samym prawie wzmacniaczu fabrycznym, biały to remote a głośniki tylne nie pamiętam. Ale robi się to szybko łatwo i przyjemnie tyle że nie ma takiego efektu jak przy normalnych radiach z wyjściem na wzmaka
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina