Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem na forum skłonności do wysmiewania ludzi którzy mają znaczek na klapie M lecz tak naprawdę auto nim nie jest.

Stąd moje pytanie - czy w fabrycznych M-pakietach nie było w opcji takiego znaczka bez cyferki ( 3 lub 5 ) :?: W katalogu części wystepują emblematy zarówno M-3, M-5 jak i same M.

Dodam tylko że taki mam i nie wiem czy ktoś sobie go nakleił czy tak było od początku.

Opublikowano
NAjlepsze są M-ki z oznaczeniem 520i :) widziałem niedawno taka na drodze E-34 jedyne co ją zdradzało to wydech, ale wydech w dzisiejszych czasach to nic nadzwyczajnego, wiele ludzi je modyfikuje żeby dodac "animuszu" :P chociaż nie wiem po co
Opublikowano

jeśli auto faktycznie ma seryjny pakiet od ///M to ten znaczek nie gryzie w oczy

ale jeśli na klapie wybite jest 520i , z daleka widzisz że jest to zwykłe 520i no to jednak ten znaczek troszkę wygląda komicznie

Opublikowano
Naklejanie nieprawdziwych znaczków to dla mnie zwykły akt desperacji - chciałbym M5, ale mnie nie stać. Z drugiej strony, jeżeli auto miałoby kompletne ospoilerowanie M-Technik to znaczek jest taką kropką nad "i" :)

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
To penie zalezy od zamowionej opcji. Nie wiem jak w 5 tkach z "nowszych czasow", ale w E23 mialem cos poprawione stylizacyjnie. I na kierownicy, innej niz standardowa, na kanapach tylnych oraz na klapie i z przodu na grillu byly oryginalne znaczki ///M. Do tego spojlerek i czarny pasek ze znaczkiem przeniesionym z klapy na tylny pas. Auto na bank tak wyjechalo z fabryki. A motor i zawieszenie bylo normalne, nawet szyby i okna na korbke. Sporo takich gadzetow mona tez dokupic, w oryginalnych sklepach BMW. Pozostaje zatem kwestia smaku i gustu.
(OO=[][]=OO)
Opublikowano
Czyli podsumowując temat nie jest tak źle jak się spodziewałem. Dzięki za liczne opinie - znaczek zostaje na klapie tam gdzie jest. pozdrawiam