Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiejszego ranka, jadąc po naszych pięknych drogach, gubiąc zęby na kolejnych dołach usłyszałem jakiś taki stukot. Po pewnym czasie okazało się, że to tylna półka wydaje odgłosy. Czy są jakieś sposoby, żeby ją wygłuszyć?Są tam jakieś podkładki?Wkurza mnie to, bo nie dość, że moje BMW ma twarde zawieszenie to jeszcze ta półka trzeszczy. Ech, chyba się starzeję, bo chciałbym się przesiąść do czegoś cichszego :lol:
Freude am fahren...
Opublikowano
od dołu przez bagażnik są tam takie otwory można podłożyć u mnie wystarczyło kawałek filcu na razie cisza.Jak sie zaś odezwie trzeba pomyśleć jak ją ściągnąć? :mad2:
Opublikowano
od dołu przez bagażnik są tam takie otwory można podłożyć u mnie wystarczyło kawałek filcu na razie cisza.Jak sie zaś odezwie trzeba pomyśleć jak ją ściągnąć? :mad2:

Wepchnąłeś tam mały kawałek, czy duży kawał filcu? Nie wiesz co jeszcze może stukać w okolicach bagażnika?Amortyzatory mam bowiem dobre, ale słyszę jak mi coś stuka na dołach :mad2:

Freude am fahren...
Opublikowano
No taki większy żeby to usztywnić u mnie ewidentnie to była półka a konkretnie ta mata pod nią ale teraz jest ok 5min pracy a jaki spokój. :dance: No bo bagażnik rozumie posprzątany że tam nic nie trzaska i stuka.
Opublikowano

Czy moglbys blizej sprecyzowac gdzie sa te otwory?? Bo mnie wkurza na maksa ta moja polka,ale jak otwieram bagaznik nie widze zadnych otworow przez ktore moglbym cos wepchnac:)

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
hehe...musze jutro za dnia poszukac...ale sa one na tyle widoczne i duze ze je odszukam??bo kurcze patrzylem wczesniej i nic nie widzialem:/

chiptuning, diagnostyka

506 072 789