Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to zadne mi sie z nich nie podobaja z wyjatkiem tych:

http://www.felgi-opony.com/felgi/aluminiowe/Stilauto/TSW_Black_Ice_7_0x16_5x120,5,13034,2_7_35.html

ale i tak uwazam ze znalazlyby sie lepsze (kwestia gustu)

co najwazniejsze to felgi maja sie podobac Tobie!

Wg mnie do czarnej e36 powinienes wziac 17 (optymalny standard) z elementami black lub cale czarne, albo chrom.

Szerokie ranty nie pasuja mi do tego auta, natomiast do e34 jak najbardziej.

Pozdrawiam
Opublikowano
Ja byłem już na etapie kupna podobnych i zrezygnowałem ,jak kol, z klubu uświadomił mi ,że przy takich felgach można starac sie o karnet do gości co prostuja felgi,byłoby może taniej :?: -he he, kupiłem Borbety i będę spokojny.pzdr... :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
tylko czy nie będą zbyt delikatne i nie będą się krzywić ???
Opublikowano
Nazywają się XLR (Extra Light Racing) i jak nazwa wskazuje są przeznaczone do samochodó sportowych. Więc o ewentualne krzywienie się byłbym spokojny.
Opublikowano
Nazywają się XLR (Extra Light Racing) i jak nazwa wskazuje są przeznaczone do samochodó sportowych. Więc o ewentualne krzywienie się byłbym spokojny.

Możliwe że są przeznaczone na tor a nie na nasze poligony , twarde porządne felgi kosztuję tyle samo ale za 1 szt , zresztą sam takie włoskie kupiłem bo nowe i tanie a co będzie to będzie liczy się lans :twisted2:

Opublikowano
takie włoskie kupiłem bo nowe i tanie a co będzie to będzie liczy się lans :twisted2:

A jakie konkretnie włoskie kupiłeś? Masz jakieś fotki na aucie? Bo większość tych włoskich, które mi się podobały to nie były specjalnie tanie.

@mirekluczyk: Słyszałem o takiej firmie - mają sporo ciekawych wzorów za bardzo przystępne pieniądze. I nie przypominam sobie żadnych negatywnych opinii.

Opublikowano
takie włoskie kupiłem bo nowe i tanie a co będzie to będzie liczy się lans :twisted2:

A jakie konkretnie włoskie kupiłeś? Masz jakieś fotki na aucie? Bo większość tych włoskich, które mi się podobały to nie były specjalnie tanie.

@mirekluczyk: Słyszałem o takiej firmie - mają sporo ciekawych wzorów za bardzo przystępne pieniądze. I nie przypominam sobie żadnych negatywnych opinii.

dzisiaj ok 13 godziny załozyłem , auto dziwnie szerokie się zrobiło bo mam koła na równo z błotnikami , nie dość że 225 to jeszcze ET poszerza rozstaw o 1cm na strone , nie mam zdjęć bo tyle co przyjechałem ale felgi są dokładnie takie tyle ze nie 18 ale 17''

http://img291.imageshack.us/img291/8038/felehr9.jpg

Opublikowano
bardzo ladne, szprychy w beci daja taki lekki efekt elegancji :D . Dlatego nie przepadam za 5 ramiennymi gwiazdami bo z nimi to różnie bywa. Choc wszystko i tak zalerzy dokladnie od wygladu felgi..
Opublikowano
musiałem jechać na ustawienie xenonów , nie wiem dlaczego ale biły w górę lekko a niby opony to odpowiednik orginalnych ale jest OK
Opublikowano
mirek felgi wygladaja super jak dla mnie. na pewno bedziesz sie wyroznial z tlumu, bo niewiele aut jezdzi na takich felach.co do trwalosci sie nie wypowiadam bo nie wiem.odblask sie nie zagubi bo jest on i tak ukryty w glebi felgi.