Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moj kumpel ma e34 90r z silnikiem m20 - ma licznik juz elektroniczny - czyli praktycznie wszystko jest to samo tam - czy mozliwy jest swap licznika analogowego bez wyswietlacza na licznik cyfrowy z wyswietlaczem ?
Opublikowano
Zmieniałem kiedyś zegary w 520 24v z 90 roku,silnik już nowy ale zegary jeszcze analogowe(wskażnik kilometrów),założyłem zegary z 520 z 92 roku licznik kilom.elektr. wszystko działało,kostki są takie same,niestety zapisany przebieg będzie taki jak w zegarach które zakładasz :( chyba,że będzie mniejszy niż w starych to ok :wink:
Nur bmw e32
Opublikowano
chyba,że będzie mniejszy niż w starych to ok :wink:

a potem wychodzi że auto z 1990r ma 100tys.km

:?

Opublikowano

Tak, ale z tego co wiem e34 ma 2 komputery, gdzie dodatkowo jest zapisywany przebieg. Wtedy, gdy coś się nie zgadza to pali się kontrolka na liczniku.

Opublikowano

W E34 chyba jeszcze tego nie ma [w 1989] ale nie jestem pewien

Opublikowano

jak by twoje auto miało założone zegary o mniejszym przebiegu założe się,że nikomu byś o tym nie powiedział :8) :wink:

Nur bmw e32
Opublikowano
mam e34 520i 90 r...i po wlozeniu licznika z mojej poprzedniej(525i 89r)...zapalily air bag i dlugie..i nic wiecej...moze te liczniki nowsze co maja wyswietlacz na dole predkosciomierza....moze on by dzialal...bo tu kolega do identycznej jak moja wlozyl licznik z e34 z 92r i dzialal...