Skocz do zawartości

Pomocy!!! zatrzasnąłem auto bez akumulatora...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wyjmowałem dzisiaj z mojej Beemki (e36 92' 2.0) akumulator i w czasie odkręcania włączył się centralny i autko się zamknęło przy otwartym bagażniku. Zagadałem się z kumplem i jak go wyjąłem zamknąłem bagażnik. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że kilka tygodni temu chcieli mi się włamać i ukręcili mi zamek w drzwiach i w bagażniku tak, że kluczyk do bagażnika nawet do połowy nie wchodzi.

Jak mogę się dostać do bagażnika żeby podłączyć aku bez otwierania klapy? Jest jakiś sposób?

Dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam

Opublikowano

a zamek z drugiej strony??

moze gdybys podał na niego prąd to by sie rozblokowało???

Opublikowano
jezeli zamek masz zepsuty w bagazniku to wbij jakis srubokret i przekrec i tak masz zamek do wyminy :twisted2:
Opublikowano
Kolego sprawa jest dosc prosta podlacz akumulator pod maska z przodu ,jak otworzysz maskie patrzac przodem na silnik po lewej stronie przy szybie ,tak jakby w miejscu na akumulator jest zacisk plusowy i mase tez musisz podlaczyc gdziekolwiek ,bedziesz mial napiecie w calym aucie tak jakbys nie wymowal akumulatora .
Opublikowano
chyba ze nie potrafisz otworzyc maski jest to sprawa dosc latwa lecz nie mozna wytlumaczyc to trzeba pokazac
Opublikowano
chyba ze nie potrafisz otworzyc maski jest to sprawa dosc latwa lecz nie mozna wytlumaczyc to trzeba pokazac

Moge wysłać ci na prowa sposób hehe :twisted:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
  • Autor

...dzięki już poradziłem sobie:)) potrzebny byłtylko śrubokręt;)) i zamek nastawiłem

Pozdrawiam