Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim. nie wiem co się dzieje-strasznie mi brzęczy, czy tam stuka el.szyberdach-oczywiście na dziurawej drodze. Może wiecie jak się pozbyć tego feleru. Mam e--36 z 94r. i trochę wiocha jak kogoś wiozę bo wydawałoby się że jadę jakimś gratem-nic innego nie skrzypi a tu ten dach... :modlitwa:
Opublikowano
Pewnie otwierałeś dach jak był zamarznięty i coś się w nim urwało. Tak właśnie można sobie łatwo zepsuć daszek. Na uchylonym do góry też tak sie dzieje?
Opublikowano
drży, coś tam dzwoni tylko wtedy jak jest całkowicie zamknięty. Otwierając i uchylając chociaż odrobinę przestaje hałasować. nie otwierałem jak był zamarznięty, bo mam już tak od lata.
Opublikowano
Witam.Mam to samo w swojej e36.Dach mam otwierany mechanicznie ( na korbkę :twisted: ) i też na dziurach dochodzi mnie jakies niepokojące stukanie w okolicach szyberdachu.Dzieje sie to na dziurach przy predkościach pozyżej 80km/h.Nie wiem co z tym robić.Może posiada ktoś schemat jak rozłożyć mechanizm szyberdachu??
Opublikowano
Mrówa dziękówa :D Ale cos dużo tam elementów jest , bałbym sie tak sam to rozbierać...