Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę podpowiedziec mi jak obsługiwać komputer ten pełny z diagnostyką.Moze ktoś ma jakiś link do instrukcji obsługi.Powiedzcie proszę jeszcze do czego są te zółte kontrlki świecace się przy zegarach i czemu po odpaleniu gasną.Dzięki za pomoc. :doh:
Opublikowano
Rozumie, ze przez wpisanie sumy dnia i miesiaca ale u mnie odrazu przy wlaczeniu opcji nr 19 pojawia sie napis ON wiec sadze, ze u mnie nie trzeba wprowadzac sumy dnia i miesiaca tak wiec tej liczby nie wpisywalem (probowalem tez to zmienic naciskajac set/reset ale bez zmian). Jesli sie myle to prosze mnie poprawic.
Opublikowano
silnik nie ale kluczyk przekrecony w 1 pozycje...moze tu znajdziesz odpowiedz na twoje pytanie..wejdz w szukaj i napisz ukryte funkcje i wcisnij ..szukaj wszystkich slow....moze szukales juz...ja mam E-46 i nie mam teraz mozliwosci sprawdzic w E-36 bo syn wyjechal :P
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
odblokowałem i chodzi wszystko.Tylko denerwuje mnie ciągłe wpisywanie codu po zgaszenie silnika żeby blokował ponowne odpalenie.Nie mozna tego ustawić .zeby po zgaszeniu sama się uruchamiała blokada zapłonu kodem?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ok panowie teraz ja do was z zagadka. Wszedlem dzis na test 11 u mnie w kompie i tam jest takie cos. Einheit 1 i Einheit 2. No i tam sa wartosci od 0 do F. Cos tam poprzestawialem nawet nie wiem co i pojawila mi sie w tescie 11 gwiazdka po prawej stronie wyswietlacza i jak wylacze zaplon to mi na przemian pokazuje Checkcontrol Inaktiv i BETRIEBSANLEITUNG. Co to znaczy i jak to zlikwidowac? jakie maja byc wartosci Einheit 1 i 2 i co to wogole oznacza?