Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w E39 mam Radio Bussines (kaseciak)+MID+Oryginalna 6 płytowa zmieniarka oraz oryginalny telefon w podłokietniku (na kablu) który odbieram za pomcą kierownicy lud z panelu MID-a. Jako że nie chce psuć oryginalnego wyglądu konsoli, zastanawiam się nad umieszczniem innej jednostki centralnej np w schowku, widziałem adaptery na allegro dzięki którym można zrobić przejście na inne radio z fabrycznych przewodów o takie coś : http://www.allegro.pl/item317629597_adapter_bmw_do_2001_roku_iso_nowy_fv.htmlhttp://

Dzięki temu adapterowi wszystki głośniki bedą grać pod moim radiem,a mam stare ale wciąż jare radio jakim jest Pioneer DEH-8000R OEL w idealnym stanie, ale pytanie jakie mi się nasuwa to takie czy nie strace włąsciwości MID-a chodzi o komputer BC (to jest najważniejsze dla mnie) i 2 rzecz czy wciąż będe słyszał po odebraniu telefonu pokładowego głos w głośnikach, z jednej strony myśle że fabrycznie BMW z tym telefonem musiało się wpiąć w instalacje głośnikową. Prosze o pomoc bo jednak dużo jest tematów ale odpowiedzi nie są sprecyzowane i niekonkretne, Gorąco pozdrawiam wszystkich użytkowników BKP

Aha no i jeszcze jedno pytanie czy oryginlna zmienarka może działać pod moim Pioneerem? radio ma pełne wysterowanie zmieniaczem CD, bo końcówka chyba bedzie inna?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czy wciąż będe słyszał po odebraniu telefonu pokładowego głos w głośnikach, z jednej strony myśle że fabrycznie BMW z tym telefonem musiało się wpiąć w instalacje głośnikową.

Radio musi miec funkcje wyciszania przy przychodzacym polaczeniu i wejscie na telefon (moze byc dowolne liniowe wej.)

Aha no i jeszcze jedno pytanie czy oryginlna zmienarka może działać pod moim Pioneerem? radio ma pełne wysterowanie zmieniaczem CD, bo końcówka chyba bedzie inna?

Nie jestem pewny na 100% ale odpowiedz brzmi nie. Kazdy producent ma inny sposob na sterowanie zmieniarka.