Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem, ponieważ kupiłem ostatnio wzmacniasz tube itd. posiadam bmw 316i coupe z 94r. i mam problem zeby znalejźć jakąs dziurke zeby przecisnąć kabel zasilający (+) do pod maske do akumulatora. szukałem chyba z godzine i nic. wczesniej gdzies wyczytalem na tym forum ze jest taka dziurka pod pedalami, znalazlem ja ale ona chyba gdzies indziej prowadzi bo jak wkladam kabel to nigdzie niechce wyjsc pod maską a jak wkladalem srubokręt to okazuje sie ze tam coś jest. ma ktos moze jakis pomysl?
Opublikowano
ja też się ostatnio z tym je...ale udało mi się dużo osób mówiło żeby prowadzić prawą stroną i ja tak zrobiłem doszedłem do schowka odkręciłem 2 śrubki odchyliłem wykładzinę i była zaślepka rozwaliłem śrubokrętem i akurat pod aku wyszedłem wyciemniałem aku kabel pociągnąłem i podłączyłem i gra :]
Opublikowano

jutro to zobacze. rozkręce ten schowek i mam nadzieje ze tam cos bedzie..

OK dzis wszystko juz zmontowalem i jest spoko. dzięki prezeskk za pomoc :D

Opublikowano

Najlepiej jest poprostu poprowadzic przewod razem z innymi co ida od skrzynki bezpiecznikow i ida dalej pod kierownica.

Za pomocą anteny taka operacja zajmuje ok 2minut :D

Jesli nie mozna zlokalizowac tej dziury mozna wykrecic skrzynke bezpiecznikow

miało być bezawaryjne;]

http://i50.tinypic.com/2005nv5.jpg