Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam następujące pytanko: Moja E36 jest z 91 roku i ma długi łącznik stabilizatora z przodu mocowany do Mc Pershona. Stanąłem przed faktem zmiany przednich amorków i tu zdziwko problem z dostaniem amorów z mocowaniem na długi łącznik. Przerabiał ktoś to na krótki łącznik mocowany do wachacza i drugie czy amory od rocznika 92-98 bedą pasowały ????
Montaż alarmów, blokad, el. szyb BMW i inne TANIO (Możliwość dojazdu) ...
Opublikowano
A orientuje sie ktoś gdzie szukać tych amorków na długi łącznik ???
Opublikowano
Kolego z tego co ja sie dowiadywałem trzeba wymienić: poduszke amortyzatora, łącznik , dokupić mocowanie łącznika stabilizatora, jeden z kolegów twierdzi ze inny jest też stabilizator wiec jak narazie ja spasowałem i poczekam, na allegro w ostatnim czasie znalazłem amorki przod sasch za 220zł szt i kyb za 250 szt do zawieszki z przed 92r wiec ceny jak najbardziej oki, w sklepie zaśpiewali mi takie ceny że szczena opadła .Pozdrawiam i daj znać jak coś wykombinujesz.
Opublikowano

A gdzie widziałeś za 220 ???? mnie zaspiewali ponad 300 z szt bez odbojów i osłon. Przeglądnąłem cale Allegro i nic. A jak pytam o nie to cisza czeski film

Daj jakieś namiary jak masz ??

Opublikowano

Witam,

mam takie amorki praktycznie nowe, jezdzilem na nich 4 miesiace i zmienilem cale zawieszenie na gwint. Amortyzatory to Bilsteiny B4 w stanie doslownie idealnym. Nie byly kupowane na allegro tylko w normalnym sklepie przez co wiem ze to nie podrobki z Turcji ;)

Jesli jestes zainteresowany to napisz na PW.

Pozdrawiam

Radość z jazdy :)

328i :)

• 3 tygodnie później...