Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czasami jak jade czuje drgania na kierownicy a nasila sie to przy hamowaniu okolo predkosci 120- 140km/h zawieszenie w bardzo dobrym stanie po duzym przegladzie co to moze byc
Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Było miliony razy na forum...

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
Witam czasami jak jade czuje drgania na kierownicy a nasila sie to przy hamowaniu okolo predkosci 120- 140km/h zawieszenie w bardzo dobrym stanie po duzym przegladzie co to moze byc

zobacz...http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=74793&highlight=

Opublikowano

U mnie to były poprostu tarcze hamulcowe, dragania tylko w pewnym zakresie prędkości i tylko przy delikatnym hamowaniu, a żeby było ciekawiej to nie za każdym razem. Zawieszenie miałem też calutkie oki.

Po pomiarze tarcz wykazało delikatne skrzywienie lewej. Po wymianie jest wszystko jak trzeba. Pozdrawiam

Opublikowano
Chyba znalazlem powod a byl to bardzoniski poziom plynu od wspomagania dolalem 250 ml i testowalem i bylo ok zobaczymy jak bedzie przez kilka dni pozdrawiam.
Opublikowano
moje nawet po przetoczniu biły przy jeździe bez hamowania.zaryzykowałem kupiłem tarcze za blisko 600zl i jest super...zmień tarcze i będzie lepiej na 100%...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
moje nawet po przetoczniu biły przy jeździe bez hamowania.zaryzykowałem kupiłem tarcze za blisko 600zl i jest super...zmień tarcze i będzie lepiej na 100%...

moglo tak byc jak tarcza zostala uszkodzona mechanicznie ...

ja tez musialem kupic komplet oryginalnych tarcz bo inne nie wytrzymaly