Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jakie są dpbre opony na R17 wiem że zalecają 245/45 ale czy to nasze dziurawe drogi da jakis komfort i frajde z jazdy?Moja żona na letnich miała e46 touring 225/45R17 mało co kierownice nie wyrwało z rąk na naszych koleinach więc mam obaw do tych 245 .Proszę o pomoc jak się zachowóją 245? bo na 225 git na zimówkach ....ale często załacza się kontrola trakcji po deszczu.Nie moge przyśpieszać za bardzo.(pogoga wiosena)
Opublikowano
W sumie zastanawiam się nad 235/45R17 a 245/45R17 co będzie lepsze chodzi o 530D proszę o pomoc
Opublikowano

Dzięki za podpowiedz juz opony zamówiłem i myśle że w niezłej cenie podaje linka może komuś z was sie przyda

http://www.oponytanio.pl/start.html

Chodzi o opony Toyo PROXES T1-R 245/45R17 kupiłemje po 517 zł za sztuke a większości hurtowni dochodzą nawet do 1000zl za sztuke.

Opublikowano

Przymierzam się też do TOYO, daj koniecznie info po założeniu jak chodzą i jak ten sklep się sprawdzi z dostawą i DOT.

Pozdrawiam :hand: